Artikler i medierne

Vise:

Christian Eliasen Vedsø har Aspergers syndrom og startede med at være i praktik hos Infowise, Christian Eliasen Vedsø har Aspergers syndrom og startede med at være i praktik hos InfowiseApS fra it-uddannelsen AspIt. Nu er han fastansat og har opgaver på lige fod med alle andre, og Christian Eliasen Vedsø sætter pris på være en del af en virksomhed, hvor han kan være sig selv.

Kære politikere i Svendborg Kommune!

Jeg har læst jeres forslag til ny ressourcetildelingsmodel, hvilket efterlader mig med én tanke; HAR VI RÅD TIL AT SPARE PÅ DETTE OMRÅDE?

Jeres forslag lægger op til en ”ny” struktur. I udskifter ordet ”inklusion” med ”mangfoldige læringsmiljøer” og I lægger op til en central pulje. Men lykkes det fortsat ikke at inkludere et tilpas antal elever i almenskolen, så vil man fortsat tage pengene fra almenskolen. Så i mine øjne ingen forskel, og hvad værre er, der hverken følger tid eller penge med. I kalder det en ny og bedre struktur, men i realiteten er det en besparelse på 11 millioner eller ca. 13 %, hvor de svageste børn i kommunen og deres familier skal betale prisen.