Landsforeningen Autisme er en forening for alle, der har en interesse indenfor autismeområdet. De fleste medlemmer er pårørende til en person med autisme.

Foreningen arbejder for bedst mulige forhold for børn, unge og voksne mennesker med autisme.

I Kredsforeningen her på Fyn afholder vi bl.a. flere gange om året temaaftner med forskellige oplægsholdere.

Derudover tilbyder vi rådgivning med de problemer af forskellig art, der kan opstå omkring et menneske med autisme.

Hvis I har forslag til aktiviteter, som vi kunne tage op, eller andre ting, man gerne vil drøfte med os, er man altid velkommen til at henvende sig. I kan altid skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.