Hermed indkaldes til

Ekstraordinær Generalforsamling

Landsforeningen Autisme, Kreds Fyn

På grund af formandens afbud til den ordinære generalforsamling, og den dermed ikke lovligt kunne gennemføres, afholder vi ekstraordinær generalforsamling

Mandag den 16. april 2018 kl. 19.00 på Enghaveskolen, Roesskovsvej 125, Odense V.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Vi har hårdt brug for nye kræfter. Vi er på nuværende tidspunkt 5 medlemmer af bestyrelsen, men desværre har 3 medlemmer valgt at trække sig tilbage. Så hvis du har lyst og bare en lille smule overskud, har du chancen for at komme ind i vores bestyrelse. Vi har en meget spændende opgave foran os til oktober, hvor vi igen skal afholde autismemesse. Hvis I ønsker yderligere oplysninger om bestyrelsesarbejdet, er I velkomne til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding til generalforsamling (af hensyn til kaffen) på vores hjemmeside www.autismefyn.dk senest den 15. april.

Else Worm Jørgensen