dh logo cmyk 271112

Kan det passe at der ikke findes medlemmer ude i det fynske land, der vil hjælpe os med at være repræsentant i de lokale DH (danske handicaporganisationer) afdelinger?

Vi søger DH repræsentanter i følgende kommuner: Nordfyns, Kerteminde, Nyborg og Langeland.

Link til DH: https://www.handicap.dk/lokalafdelinger/

Kunne du være interesseret så kontakt Kredsformand, kontakt oplysninger under: Om foreningen her på siden

Alle handicaporganisationer har ret til 1-2 pladser i DH i hver kommune, heriblandt også autismeforeningen. Ud af alle organisationer er der hvert 4. år valg til handicaprådet.
Det er vores mulighed for at få politisk indflydelse ude i kommunerne, komme med høringer til besparelser osv. Hvilket aldrig har været mere aktuelt eller relevant, end det er nu.
Vi vil sørge for netværks dannelse efter behov for vores DH-repræsentanter på tværs af kommunegrænserne, samt bistå jer med høringssvar osv.
Der er ikke tale om bestyrelses arbejde, som man kender det fra foreningslivet. Så der er begrænsede opgaver ud over de 5-6 årlige møder i egen kommune.
Da vi har 10 kommuner under os i Kreds Fyn, og vi kun er 5 bestyrelsesmedlemmer, er det os umuligt at sidde i alle 10 kommuner, da man skal stille op i ens egen kommune.